Nałęczów - KWW Przyjaciele Gminy NałęczówSzanowni Wyborcy z uzdrowiskowej gminy Nałęczów!

Stanowimy bezpartyjny Komitet Wyborczy Wyborców Przyjaciele Gminy Nałęczów –  kandydatów na radnych do Rady Miejskiej. Nie wystawiamy swojego kandydata na burmistrza i nie popieramy żadnego z trzech kandydatów ubiegających się o to stanowisko.
    Komitet Wyborczy Wyborców Przyjaciele Gminy Nałęczów powstał z myślą o tym, aby wprowadzić do Rady Miejskiej jak najwięcej kompetentnych osób. Chcemy przywrócić Radzie Miejskiej właściwą jej rangę – organu faktycznie zarządzającego miastem i gminą.
    Będziemy współpracować z wybranym przez większość mieszkańców burmistrzem i umożliwiać mu realizację inicjatyw korzystnych dla rozwoju Gminy Nałęczów oraz kontrolować ich realizację.
    Tradycją kampanii wyborczych jest udzielanie poparcia poszczególnym kandydatom na radnych w nieobsadzonych przez własny komitet okręgach wyborczych. Oświadczamy, że nie wiążą nas żadne oficjalne umowy i porozumienia z innymi komitetami i nie zabiegaliśmy o tego rodzaju poparcie.

KWW Przyjaciele Gminy Nałęczów - zobacz prezentację Komitetu na Nałęczów.Net

Nałęczowski Festiwal Tańca - dzień 2 cz.2

VI Nałęczowski Festiwal Tańca Nałęczowski Festiwalu Tańca "EURO DANCE" 2012 - występy zespołów biorących udział w festiwalu dzień drugi

Skwer przy ul. Chopina

Skwer w NałęczowieFotografie drzew przy ul. Fryderyka Chopina w Nałęczowie

Michał Pudełko - cz.1 studia

Michał Pudełko nałęczowski rzeźbiarz wieloletni dyrektor PLSP NałęczówPierwsze zdjęcia z albumu Michała Pudełko - rzeźbiarza i dyrektora nałęczowskiego liceum plastycznego.

Cisy Nałęczów - Czarni Dębllin

Cisy Nałęczów - mecz w NałęczowiePierwszy, wiosenny mecz na stadionie w Nałęczowie.